onsdag den 18. juli 2012

Bagt grønsagsmos

Jeg var til middag hos min søster i dag, og i PCO kostens tegn lavede hun bagt grønsagsmos som tilbehør til aftensmaden.


Man kan jo lave det med de grønsager man lige har i køleskabet, men her er hvad hun brugte.

Bagt grønsagsmos

  • 1 blomkålshoved
  • 1 broccoli
  • 5-6 gullerøder
  • 4 æg
  • 1 grønsags boulion terning
  • 1 løg
  • salt og peber
  • paprika
  • 100-200g revet ost efter smag
Skær alle grønsagerne i mindre stykker og kog dem helt møre med boulionen.
Hæld evt overskydende vand fra grønsagerne og mos dem groft.
bland grønsagerne med æg og krydderier og kom det i et ovnfastfad.
Drys osten over og bag ved 200grader i ca. 30 minutter.

Tro måske jeg skal prøve kun at mose halvdelen næste gang, og så blande det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar