mandag den 10. september 2012

Koteletter i fad

Denne er vidst lidt af en klassiker, men det skulle bare være nemt i dag så det blev ikke til de store kulinariske udfoldelser.
Koteletter i fad
  • 4 svinekoteletetter
  • 1/2 squash skåret i tern
  • 1 gul eller rød peberfrugt i tern
  • 1/2 blomkålshoved i små buketter
  • 5-10 champignon skåret i skiver
  • 1 løg skåret i tern
  • 1 mornay sovs 4%
  • paprika
  • salt og peber
  • lidt revet parmesan
  • Evt. lidt jævner
Kom salt og peber på koteletterne og steg dem et par minutter på panden på begge sider ved høj varme.
Læg koteletterne over i et smurt ovnfastfad.
Hak alle grønsagerne og steg dem  til de er møre, drys noget paprika over mens det steger.
Hæld mornayen over grønsagerne over og bring det i kog.
Hæld evt. lidt jævner i for at få en lidt tykkere sovs.
Hæld grønsagerne over koteletterne og drys med lidt parmesan.
Bag i ovnen ved 180grader i 20minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar