lørdag den 22. september 2012

Kylling fyldt med spinat og philadelphia

Åh hvor er det bare irriterende når man får taget det forkerte ud af fryseren, denne gang blev det heldigvis godt alligevel, det skulle have været kyllingebryst filleter, men jeg fik taget små inderfilleter ud i stedet for.


Kylling fyldt med spinat og philadelphia

  • 8 små kylling inderfileter eller 4 store bryst fileter
  • 6-8 "klodser" frossen hakket spinat - tøet og trykket fri for væske
  • 100g philadelphia
  • revet muskatnød
  • en pakke parmaskinke eller bacon

Hvis det er de små stykker kylling man bruger skal de bankes flade, hvis det er de store kyllingfileter skæres der en lomme i dem.
bland spinat, philadelphia og muskatnød.
Læg en portion af fyldet på de bankede stykker kylling og fold kyllingen om, læg baconen over for at "holde" på kødet. Eller put fyldet ind i den skårne lomme i de store kyllingfileter og vikel et stykke bacon om så det så vidt muligt dækker lommen. 
Læg kyllingen i et smurt ildfast fad og bag ved 180 grader til kødet er ca 82 grader varmt eller ca 20-40 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar