torsdag den 13. september 2012

Pizzahorn

På flere af de amerikanske blogs jeg læser bruger man meget mel af hørfrø, så det skulle prøves, og samtidig ville jeg gerne finde på noget nyt til madpakken.
Det blev til disse pizzahorn, de er dog stadig på ca 46% kulhydrat, og de skulle jo gerne ned under 33%, så der skal eksperimenteres lidt mere. Min diætist foreslog kvark og cashew-nødemel i stedet for noget af vandet og kikærtemelen, så det må prøves næste gang.


Pizzahorn

Dejen

  • 5dl lunkent vand
  • 50g gær
  • lidt salt
  • 2spsk. olivenolie
  • 100g mandler
  • 100g hørfrø
  • 50g. rugkerner (knækkede)
  • 150g kamutmel
  • 100g kikærtemel
  • 2spsk. Fiberhusk/Skallin
Fyld
  • 30g. fintrevet parmesan
  • 50g. sukkerfri ketchup
  • 150g hakket kødpålæg (jeg brugte kylling)
  • 200g Hytteost (jeg brugte 1,5%)
  • 50g. finthakket løg
  • 1/2 finthakket rød peberfrugt
  • Oregano
  • Salt og peber 

Udrør gæren i vandet sammen med salt og olie.
Mal mandler, hørfrø og rugkerner til mel og bland det i vandet sammen med resten af ingredienserne til dejen.
Dejen er nogen stadig lidt for våd, men vent og se til det har hævet en halv time, Skallinen suger ret meget af væden, den må godt være lidt klæbrig, men ikke for meget, så er den umulig at arbejde med.
Bland alle ingredienserne til fyldet.
smør 2 stykker bagepapir med olie og rul en god håndfuld af dejen ud mellem dem.
Stik cirkler ud i dejen i en passende størrelse (ca 10-12cm) og fjern overskudsdejen.
læg en teskefuld af fyldet på den ene halvdel af dejen og fold den anden halvdel over.
Tryk dejen sammen om fyldet med en fingerspids eller en smørerknivspids dyppet i olie så den ikke hæger fast.
Bag i ca 15 minutter ved 200grader.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar