mandag den 1. oktober 2012

Omelet med kylling og gedeost

Denne var et forsøg med stor inspiration fra tøssedag i weekenden, det blev virkelig godt. Den kan jo selvfølgelig laves med lige det fyld man har lyst til, men her er hvad jeg brugte.

Omelet med kylling og gedeost

Omelet

  • 3 æg
  • Et skavt minimælk
  • salt og peber
Fyld
  • Gedeost
  • kylling - gerne den forstegte fillet fra Levevis
  • 1/4 fintsnittet rødløg
  • 1/2 Rød peber skåret i små strimler
  • 1/2 gulerod skrællet og skåret i strimler, jeg brugte skrælderen.
Bland ingredienserne til omeletten godt og varm en pande op til ca middel varme - min kogeplade går op til 9 og jeg brugte 6.
Kom Flydende Lise på panden og hæld æggemassen på, læg evt låg over.
Når massen er stiv hele vejen igennem og den er brun på undersiden er den færdig.
Hæld omeletten forsigtigt over på en tallerken og steg kylling, peberfrugten og rødløg på panden et par minutter.
Læg gedeosten i tynde skiver hen over omeletten - ikke lige midt på, for omeletten skal kunne foldes.
hæld kyllingeblandingen over, put guleroden på og fold den anden halvdel af omeletten over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar