søndag den 11. november 2012

Blomkål`n`cheese

Ja ja, min diætist ville nok synes at jeg har brugt lidt meget ost, men det smagte altså godt.

Blomkål`n`cheese
  • 1 blomkålshoved i små buketter
  • 1 finthakket løg
  • 1 Milda creme fine
  • 3 håndfulde revet ost
  • Rigeligt salt og peber
  • Chili pulver
  • Evt. et skvat mælk
Bring en gryde med vand i kog og kog blomkålen i 2-3 minutter, den skal ikke nå at blive blød.
Hæld blomkålen over i et dørslag og lad den dryppe af.
Svits løget i gryden til det er gyldent og hæld så fløden og 2 håndfulde af osten i.
Lad det blive til en ensartet masse og smag til med rigeligt salt, peber og chili pulver.
Hvis det bliver lidt for tykt blades der et skvat mælk i.
Vend blomkålen i og hæld det hele over i et smurt ovnfast fad.
Strø resten af osten over og drys evt lidt chili pulver på toppen.
Gratiner i ovnen ved 200 grader i ca 20-30 minutter, eller til det er gyldent.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar