tirsdag den 11. december 2012

Bruchettakylling med balsamico

Jeg fandt denne opskrift, og det så så godt ud at det måtte prøves. Jeg synes det blev ret godt, og det er da en nem måde at gøre et stykke kylling lidt mere spændende på.

Bruchettakylling med balsamico

  • 2stk. kyllingebryst filet
  • 4spsk balsamico
  • 4spsk olivenolie
  • salt
  • 2-4 skiver ost - opskriften siger mozzerella, men det synes jeg ikke smager så godt smeltet.
  • 4 store tomater - kernerne fjernes og skåret i tern
  • 1spsk tørret basilikum - det ser flottere ud med frisk, men det havde jeg ikke
  • 1-3 fed hvidløg - knust
  • 1spsk balsamico
  • Salt
Bland balsamico, olivenolie og salt i en skål.
Varm en grillpande til medium varme og kom lidt flydende fedtstof på.
Steg kyllingen i 4-5 minutter på den ene side og smør oversiden med balsamico blandingen.
Vend kyllingen og smør den anden side med balsamiccoen - steget selvfølgelig også 4-5 minutter på den anden side.
Når der er ca 2 minutter tilbage lægges 1-2 skiver ost ovenpå kyllingen.

Bland tomaterne med de andre ingredienser og når kyllingen er stegt færdig anrettes den på en tallerken og tomatblandingen lægges ovenpå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar