søndag den 2. december 2012

"Pasta" med tigerrejer og kammuslinger

Denne opskrift har jeg fundet hos en af mine ynglings bloggere, og tilpasset PCO og Low carb.


"Pasta" med tigerrejer og kammuslinger

  • 8-10 rå tigerrejer pr person
  • 1 pakke små kammuslinger
  • 2 stængler bladselleri - finthakkede
  • 2 små skalotteløg - finthakkede
  • 2 fed hvidløg - knust
  • 10-20 coctail tomater - halveret
  • 1dl tør hvidvin
  • 2dl madlavningsfløde
  • Salt og peber
  • Oregano
Pil skalden af rejerne og sørg for at den sorte tarm på ryggen er væk.
Dræn vandet fra kammuslingerne.
Steg bladselleri og skalotteløg i lidt flydende fedstof i ca 30sek, tilsæt hvidløg og steg i yderligere 30 sekunder.
Tilsæt tomater og steg ca 1 minut.
Tilsæt hvidvin og kog alkoholen væk.
Tilsæt fløden, rejerne, kammuslingerne, salt, peber og oregano og varm det godt igennem til rejerne tager røde - dog ikke for længe for hvis rejerne får for meget bliver de meget kedelige.

Server med low carb pasta.

Nok til 2 personer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar