torsdag den 20. december 2012

Spinat og svamefrittata

Mon ikke dette bliver mit sidste indlæg inden jul? Denne opskrift kunne da heller ikke komme længere væk fra julemaden...

Spinat og svampefrittata

  • 1 pose frisk spinat - godt skyllet
  • 6-10 svampe efter eget valg - skåret i skiver
  • 1 løg - finthakket
  • 2 fed hvidløg - knust
  • 6 æg
  • 3 spsk græsk yoghurt
  • 1 håndfuld revet parmesan
  • 1 håndfuld revet ost
  • 2 spsk kamut mel (valgfrit, min man kan bedst lide det med lidt mel i)
  • salt og peber
  • Chilipulver
  • Revet muskat
Start med at stege løgene på panden til bliver blanke, tilsæt derefter svampene og lad dem stege til de tager farve.
Tilsæt spinaten og steg videre til den er faldet sammen.
Bland æg, græsk yoghurt, parmesan, revet ost, mel, og krydderier.
Tilsæt spinatmassen og bland godt.
Hæld blandingen i et smurt ovnfast fad og bag ved 200grader i ca 30 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar