søndag den 20. januar 2013

Peanutsauce

Denne sauce smager virkelig godt - selvom jeg ikke ved om sauce er den rigtige betegnelse for det - jeg bruger den både til kylling og skalddyr. Billedet blev desværre ikke så godt, og den skiller desværre tit lidt for mig, ved ikke helt hvad jeg gør forkert, men smagen fejler ikke noget.


Peanutsauce

  • 2spsk sesamolie
  • 1 finthakket skalotteløg
  • 1 fed knust hvidløg
  • 4 gode spsk crunchy peanutbutter
  • 1,5dl vand
  • 2spsk fiskesauce
  • Saft fra 1/2 lime
  • Lidt hakkede saltede peanuts
Varm sesamolien op i en gryde og steg løgene til de bliver blanke.
Skru ned til medium varme og tilsæt peanutbutter og vand.
Rør til det bliver til en ensartet masse og tilsæt fiskesauce og lime.
Lad det småkoge forsigtigt ind til det bliver lidt tykkere.
Smag til med fiskesauce og lime.
Hæld saucen i en skål og drys de hakkede peanuts over.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar