søndag den 17. februar 2013

Persillestegt skærising

Min mor har talt så varmt for fiskepakkerne fra Skagenfood.dk at vi måtte prøve det. Vi har valgt at få luksuspakken hver anden uge, og det har vi ikke fortrudt.
Det er VIRKELIG til at smage forskellen i kvaliteten fra det fisk man køber i supermarkedet, og jeg som ellers ikke er så god til at lave andet end fiskefrikadeller synes at det er rigtig sjovt med lidt ny inspiration. 
Jeg er jo så nødt til at rette opskrifterne til så de er PCO venlige, men det er jo en del af det sjove... 
Billedet yder desværre ikke helt fiske retfærdighed - for det smagte altså godt. Jeg serverede den så bare med nogle grønsager til.

Persillestegt skærising
  • Skærising
  • 1,5dl mandelmel
  • 0,5 bundt persille
  • Olivenolie
  • Revet skal af 1 citron
  • Salt
Rasp, persille, citronskal, og 1tsk. salt blandes sammen blendes til det bliver til en ensartet masse.
Fisken foldes så den bliver samme tykkelse på hele stykket.
Vend fisken i mandelmelen og steg i lidt olivenolie ved medium varme i 3-4 minutter på hver side.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar