søndag den 12. maj 2013

Gulerods minicupcakes

Så kom der lige en af de forbudte igen. De smager helt fantastisk - jeg elsker gulerodskage, så det skulle da også laves som cupcake.

Gulerods minicupcakes

Kage

  • 5 dl mel
  • 5 dl sukker
  • 6 dl gulerod - fintrevet
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk kanel
  • 200 g smør eller flydende fedstof
  • 4 æg
Cheesefrosting
  • 200 g philadelphia
  • 100 g smør
  • 300 g flormelis
  • 2 tsk vaniljesukker
Bland alle de tørre ingredienser
Tilsæt smørren smeltet og nedkølet eller flydende fedstof og æg og rør godt.
Bland gulerodden godt i.
Fordel i minicupcake forme fyld 2/3
Bag ved 175 grader i ca 20 minutter.
Lad kagerne køle helt ned inden frostingen puttes på

Bland alle ingredienserne til frostingen - husk Philadelphia og smør skal være stuetemperatur.
Sigt flormelissen i - jo mere du rør, jo mere luftigt bliver det.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar