mandag den 27. maj 2013

Mandelmels panneret aubergine

Det bliver ikke til så meget på bloggen i øjeblikket, men med nye job og en hverdag der skal hænge sammen har fokus lige været på noget andet. Det er dog stadig blevet til lidt madlavning, så skal jeg bare have skrevet  indlægene...
Disse har jeg lavet før, men med kikærtemel. Denne gang er de med mandelmel, det er lidt sundere.
De bliver ikke helt lige så pæne da mandelmelen har lidt sværere ved at sidde fast, men de smager FANTASTISK.

Mandelmels panneret aubergine

  • 1 aubergine i 1cm tynde skiver.
  • 4dl mandler malet til mel
  • 2dl fintrevet parmesan
  • salt og peber
  • 1 æg
  • smagsneutalt olie
auberinge skiverne vendes i lidt salt og lægges på køggenrulle i minimum 20 minutter - også med køkkenrulle over, for at trække noget af væden ud.
Mandelmel, parmesan, salt og peber blandes sammen i en dyb tallerken.
Ægget pisket let i en anden dyb tallerken.
Aubergine skiver vendes først i æg og så i mandelblandingen og steget herefter på panden i olien til de er gyldne - men ikke for meget for de skal også i ovnen.
Læg skiverne enkeltvis på en bageplade med bagepapir og bag ved 180 grader i ca 15 minutter.

2 kommentarer:

  1. Det ser voldsomt lækkert ud, det er jeg nok nødt til at prøve snart!

    SvarSlet
  2. Hej Cleo, det synes jeg du skal gøre - de er vildt gode.
    Har lige set din blog - rart at vide at vi er så mange der ude :-)

    SvarSlet