onsdag den 5. juni 2013

Kyllingekødboller i kokos-peanut-karry-lime sovs

Okay, billedet blev måske ikke det bedste, men de her smagte altså VIRKELIG godt, og det er helt sikkert en opskrift der skal eksperimenteres videre med - jeg tænker at tilsætte en masse grønsager og karrypasta...


Kyllingekødboller i kokos-peanut-karry-lime sovs

  • 400g kyllingekød
  • 2dl kamutmel
  • karry
  • salt
  • chilly pulver
  • Smagsneutral olie
  • 1 dåse kokosmælk
  • 3spsk peanutbutter - jeg brugte chunky
  • Fish sauce
  • sukrin
  • 1 lime

Bland kyllingekødboller med 1tsk karry og 1tsk chilly pulver og form det til små boller på størrelse med en valnød.
rul dem i kamutmelen og steg dem til de er gyldne - ca 4 minutter på 3-4 sider.
Tag bollerne af panden og kom kokosmælk, peanutbutter i.
Lad det varme op og peanutbutteren smelte.
Bland lime Sukrin og Fish sauce i efter smag.
Kom kødbollerne i igen, og varm det hele op sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar