mandag den 15. juli 2013

Æggeroulade med spinat og artiskok

Altså min blev lang lige så flot som inspirationskilden, men dem smagte rigtig godt, så må jeg arbejde lidt på æstetikken.

Æggeroulade med spinat og artiskok

  • 6 æg
  • 60g gedeost - stuetemperatur
  • 3spsk mælk
  • salt og peber
  • 1/2 pose frossen spinat -tøet og med det meste af vandet siet fra
  • 1/2 dåse artiskokhjerter hakket
  • 2dl creme fraise
  • 2dl revet parmesan
Pisk de 6 æg godt og "nuller" gedeosten i.
Bland mælk salt og peber i.
smør et stykke bagepapir med olie og læg det i bunde af en bageplade.
hæld æggemassen i og sørg for at det er fordelt ud over hele bunden.
Bag ved 200 grader i ca 20 minutter.

Bland spinat, artiskok, creme fraise og parmesan sammen.
Når æggemassen er bagt færdig tages den af bagepapiret og lægges på vita wrap.
Fordel spinatmassen ud over æggedejen og rul den sammen.
Pak den ind i vita wrappen og læg den i køleskabet hvis ikke den skal bruges med det samme - så behøves vita wrappen ikke.
Før rouladen skal serveres, læg den på et stykke bagepapir på en plade og drys lidt revet parmesan ud over. 
Bag ved 200 grader i ca 10-15 minutter.
Skær i ca 2 cm tykke skiver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar