onsdag den 24. juli 2013

Kylling i mornay og spinat

Denne skulle egentlig været lavet med flødeost og revet ost, og jeg tror egentlig det havde været bedre, for 5% mornay sovsen er lidt tyndflydende til formålet, men jeg var doven, så det var hvad det blev til...
Udgangspunktet var denne opskrift.

Kylling i mornay og spinat

  • 2 kyllingbryst fileter
  • 1 pose frisk spinat
  • 1/2 bakke champignon - halveret og skåret i skiver
  • 1/2 mornay 5%
  • hvidløgspulver
  • salt og peber
  • 1 lille rødløg - finthakket
  • lidt revet ost eller parmesan
Smør et fad og drys salt, peber og hvidløgspulver på begge sider af kyllingen før de lægges i faddet.
Kom i ovnen ved 180 grader i 15 minutter.
Varm lidt olie op i en dyb pande og steg rødløg og champignong til det tager farve.
Tilsæt spinat og lad det stege til det "falder sammen"
Hæld mornayen over og bland godt.
Når kyllingen er færdig vendes den og mornay blandingen heldes over. 
Bag i yderligere 15 minutter - de sidste 5 minutter strøs lidt revet ost eller parmesan ud over.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar