onsdag den 23. oktober 2013

Fried "rice" med kylling

Okay, jeg ved godt at det ikke er helt vildt nytænkende at lave endnu en opskrift med fried "rice" men det er virkelig blevet en favorit herhjemme, det smager rigtig godt - og slet ikke af blomkål. Denne gang blev retten lavet som hovedret og ikke som tilbehør, og det fungerede også fint.


Fried "rice" med kylling
  • 1/2 blomkålshoved - revet på den grove side af rivehjermet eller en tur i food processoren.
  • 1 løg - finthakket
  • 2spsk kokosolie
  • 2 kyllinge brystfilleter - skåret i mundrette stykker
  • 4 forårsløg- finthakket
  • 2 æg
  • Soja
  • Sesamolie
Først steges kyllingen - gerne i en blanding af kokosolie og soja.
Tag kyllingen af panden og steg løgene til de bliver gyldne.
Tilsæt blomkåls og forårsløg og steg i ca 5 minutter - under omrøring.
Lav et "hul" i midten af grønsagerne og slå æggene ud, lad dem stege til de er bleve til spejløg og bland det så godt sammen med resten.
Tag panden af varmen og smag til med Soja og sesamolie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar