torsdag den 10. oktober 2013

Græskarsuppe

Ja ja, det bliver ikke til så meget nytænkende madlavning i øjeblikket, men jeg forsøgte mig med en græskarsuppe i går, og den blev rigtig god.


Græskarsuppe

  • 1 Hokkaido græskar
  • 1 løg
  • 1 l. vand
  • 1 grønsagsbouillon terning
  • 1 Oma flødealternativ til madlavning
  • salt og peber
  • 1 pakke bacon
  • 2 kyllingebryst filet
  • Olie til stegning
Skær græskarret i små tern - man behøver ikke at skrælle det, jeg vaskede det bare og skar lidt urenheder væk.
hak løget groft og svits det et par minutter i bunden af suppegryden.
Steg græskarret med i ca 10 minutter og hæld så vand og bouillon i.
lad det simre i ca 30 minutter.

Imens steget først bacon og derefter kylling i samme pande.
skær begge dele i mindre stykker så det er lige klar til at komme i suppen.

Brug stavblenderen til at blende suppen og tilsæt så fløde salt og peber, smag til og server med 1 håndfuld kylling og lidt bacon strøet ud over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar