onsdag den 11. december 2013

Fiskefrikadeller med dild

Jeg gør meget ud af at have min datter på 3,5 med i køkkenet - og nu skal det ikke lyde mere frelst end det er - hun ELSKER at være med, så det går ret nemt.
Det startede egentlig fordi jeg synes hun var lidt for kræsen, og det tog lang tid før det virkede, men nu begynder hun at smage på tingene, og det er jeg glad for.

Disse fiskefrikadeller er en af hendes hof-retter i øjeblikket, så de bliver vel nærmest lavet en gang om ugen.


Fiskefrikadeller med dild
  • 2 laksebøffer (de der man kan få i pakker af 2 i Rema100 og Netto)
  • 2 stykker torsk (samme ide som ovenfor)
  • 3 æg
  • 1dl mælk
  • 1 fiskebouillon terning
  • 2-3spsk tørret dild
  • salt og peber
  • 2-3spsk Skallin
Put mælk og bouillon i en lille skål og varm op og rør rundt til bouillon terningen er opløst
Hæld alle ingredienserne i en foodprocessor og bland det godt.
Hæld evt. lidt mere Skallin i hvis dejen er for våd.
Steg ved middel varme i 4-5 minutter på hver side.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar