mandag den 9. december 2013

Squash-bacon tærte

I ren desperation over at være total mad-ideforladt i disse dage smed jeg denne tærte sammen som tilbehør den anden dag, og den blev overraskende god. 
Desværre lavede jeg det hele på slum, så du forsøger jeg at sætte lidt mål på.


Squash-bacontærte

Bunden
  • 2 gode håndfulde mandler malet til mel
  • 1 god hånd fyld fint revet parmesan
  • 1 æg
  • Salt og peber
  • evt. lidt vand hvis dejen er for tør
Fyld
  • 1 revet squash
  • 1 pakke bacon strimler
  • 1 pakke hytteost (150g)
  • 5 æg
  • 1 finthakket løg
  • 1 håndfuld fintrevet parmesan
  • lidt revet muskat
  • Salt og peber
Forvarm ovnen til 180 grader.
Bland alle ingredienserne til bunden, smør en lille tærteform og pres dejen ud i bunden og så meget op ad siderne som muligt - tag evt lidt vand på fingrene hvis dejen klistre.
Bag tærtebunden i ca. 10 minutter eller til den begynder at blive gylden.
Steg baconen sprød og lad den køle lidt ned for den hakkes til små tern.
Bland ingredienserne til fyldet og hæld det oven på tærtebunden, bag i 30-40 minutter - slut evt. af med 5-10 minutters grill.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar